fbpx
| |

Over ons

Waarom
Aircoservice Limburg

Oog voor kwaliteit en detail

Eerlijk advies

Hoogwaardige en kwalitatieve materialen

Korte levertijd door eigen voorraad

Volledig gecertificeerd conform Europese wetgeving

Standaard 5 jaar garantie op montage en installatie

Standaard koelen & verwarmen

Zeer energiezuinig A++

Modernste koudemiddelen R32

Mitsubishi airco

Aircoservice Limburg is partner voor de installatie van uw airco in de gehele provincie Limburg! Wij onderscheiden ons door kwaliteit, servicegerichtheid en oog voor detail!  

De installatie van een airco in uw woning, kantoor of winkelpand moet zorgen voor extra comfort en gemak. Onze adviseurs zullen voor iedere opdracht ter plekke bekijken welk systeem het meest geschikt is voor uw gebruik en locatie en u hier een eerlijk advies over geven. Tijdens de montage van uw airco wordt door onze STEK-gecertificeerde monteurs de complete installatie volgens de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd. Hierbij wordt standaard de grootste aandacht gegeven aan afwerking. Wij willen immers dat u jarenlang plezier hebt van uw airco zonder dat deze negatieve aandacht trekt in uw interieur.

Om de kwaliteit van onze installatie te kunnen waarborgen maken wij enkel gebruik van de beste airco`s en installatiematerialen. Wij zijn trotse leverancier van de wereld marktleider in airconditioning en klimaatsystemen Mitsubishi Electric. Onze levertijden zijn zeer kort door een eigen voorraad. 

Omdat kwaliteit voor ons op nr. 1 staat hanteren wij standaard 5 jaar garantie op onze Mitsubishi Electric airco`s en montage!

Geïnteresseerd in onze diensten, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte aanvraag.

Dave: De montage held!

Kevin: Het montage talent!

Sander: De allrounder!

Angela: Onze administratieve steun en toeverlaat!

Yves: Manusje van alles (en eindverantwoordelijke)