fbpx
| |

Airconditioning

In tijden waarin steeds meer mensen thuis werken en waarin de zomers steeds langer en warmer worden is er niets wat meer comfort in je huis brengt dan een goed werkende airconditioning.

Bij Aircoservice Limburg staat dat comfort dan ook centraal in onze bedrijfsvoering. Van ontwerp tot afwerking staan uw wensen centraal en zullen onze adviseurs en installateurs er alles aan doen om u te ontlasten.

Bij het ontwerp van een airconditioning systeem is het belangrijk om te kijken naar de te koelen (of verwarmen) ruimte(s). Onze adviseurs zullen tijdens een bezoek op locatie een opname maken van de situatie en samen met uw wensen een ontwerp voor de installatie maken. Hierin is niet alleen de afmeting van de ruimte van belang, ook het gebruik van de ruimte, het aantal aanwezige personen en het ontwerp van de ruimte spelen een rol bij het bepalen van de koelcapaciteit die nodig is om de ruimte te koelen. Met airco`s met een vermogen tussen de 1,5 kW en 12 kW is iedere ruimte in uw woning of kantoor te koelen.

4.9
Gebaseerd op 58 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Garantie
Op al onze systemen en installatie zit standaard 5 garantie omdat wij van Aircoservice Limburg vinden dat onze installatie garant moet staan voor jarenlang klimaat genot hechten wij veel waarde aan de correcte installatie van uw airconditioning. Niet alleen maken wij gebruik van de unit`s van de wereldwijde marktleider in airconditioning en warmtepomp systemen, Mitsubishi Electric. Ook voor de installatie van de airco-systemen maken wij uitsluitend gebruik van a-kwaliteit materiaal.

Conform Europese wetgeving voldoen onze monteurs aan de f-gassen certificering. Deze certificering heeft als doel de emissie van broeikasgassen uit airconditioning systemen te vermijden.

Garantie
Op al onze systemen en installatie zit standaard 5 garantie

Installatie

Omdat wij van Aircoservice Limburg vinden dat onze installatie garant moet staan voor jarenlang klimaat genot hechten wij veel waarde aan de correcte installatie van uw airconditioning. Niet alleen maken wij gebruik van de unit`s van de wereldwijde marktleider in airconditioning en warmtepomp systemen, Mitsubishi Electric. Ook voor de installatie van de airco-systemen maken wij uitsluitend gebruik van a-kwaliteit materiaal.

Conform Europese wetgeving voldoen onze monteurs aan de f-gassen certificering. Deze certificering heeft als doel de emissie van broeikasgassen uit airconditioning systemen te vermijden.

Garantie
Op al onze systemen en installatie zit standaard 5 garantie

Binnen- of Buiten-unit

Buiten-unit
De buiten-units van Mitsubishi Electric zijn speciaal ontworpen op het West-Europese klimaat en zijn dus niet alleen qua prestaties uiterst efficiënt en stil. Ook is de unit zo gebouwd dat deze uitermate geschikt is tegen elk weertype, zelfs in kust- of industriegebieden. De buiten-unit wordt door onze monteurs standaard trillingsvrij op het dak of aan de gevel gemonteerd.

Binnen-unit
De binnen-unit`s van Mitsubishi Electric zijn uiterst energiezuinig en fluisterstil. Ze zijn daarom zeer geschikt voor gebruik op slaapkamers en kantoorruimtes. De binnen-units zijn standaard voorzien van een filter-pakket dat ervoor zorgt dat de pollen, stof en vuil uit de binnenlucht verwijderd wordt.

De binnen-units zijn in verschillende modellen leverbaar met allen hun eigen specifieke voordelen. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden graag met u!

Garantie
Op al onze systemen en installatie zit standaard 5 garantie

Single-split of multi-split

De airconditioning systemen zijn leverbaar voor toepassing in één ruimte (single-split) of voor meerdere ruimtes (multi-split).

Bij een single-split systeem wordt één binnen-unit aangesloten op één buiten-unit. Afhankelijk van de ruimte en het gebruik wordt het vermogen van het systeem op de specifieke ruimte aangepast.

Bij een multi-split systeem kunnen meerdere binnen-units op één buiten-unit aangesloten worden. Dit zorgt ervoor dat je met één buiten unit bijvoorbeelde meerdere slaapkamers of kantoorruimtes kunt koelen of verwarmen. Ook hier wordt weer gekeken naar de benodigde koelcapaciteit in de individuele ruimtes. De keuze voor de buiten-unit wordt op deze capaciteit aangepast.

Garantie
Op al onze systemen en installatie zit standaard 5 garantie

Verwarmen

Alle airconditioning systemen die Aircoservice Limburg levert kunnen naast koelen ook verwarmen. Doordat Mitsubishi Electric niet alleen gespecialiseerd is in Airconditioning maar ook in warmtepompen en deze techniek gedeeld wordt in de airconditioning systemen kunnen ze dit ook nog eens uiterst efficiënt!

Het kan dus héél interessant zijn om uw airco niet alleen te gebruiken om te koelen in de zomer, maar ook om te verwarmen in de winter. Zeker in combinatie met zonnepanelen is het al snel goedkoper om te verwarmen met behulp van uw airco in plaats van uw gasgestookte cv ketel. En niet alleen goedkoper… uw Airco is ook nog sneller in het verwarmen van een ruimte! Onze adviseurs geven u graag advies!

Garantie
Op al onze systemen en installatie zit standaard 5 garantie